Drage učenke in učenci, ponovno dobrodošli!

Brezskrbnost in igrivost, šum morja in veter v laseh, sprehodi v naravi, zanimive knjige, prijateljevanja in dolga jutra spanja. Za vse to je čas in prostor v poletnih dneh, od katerih se zdaj poslavljamo in se vračamo nazaj – na začetek šolskega leta.

V šolsko leto 2022/2023 vstopate z novimi pričakovanji, željami, načrti in izkušnjami. Želim vam, da bi se v šoli počutili sprejete, varne in slišane. Zaposleni na šoli se bomo trudili, da boste učenci pridobili največ znanja in dobre učne navade, ki so pomembne za uspešno šolanje in življenje.

Spoštovani starši, sodelavke in sodelavci!

Vsako leto znova smo tudi starši in učitelji izpostavljeni novim preizkušnjam v vzgojno-izobraževalnem procesu. Starši in učitelji moramo hoditi z roko v roki, kajti le na ta način bomo pripomogli, da bodo naši otroci pridobili ustrezna znanja in maksimalno razvili svoje potenciale in talente. Naloga vseh nas je, da otrokom pustimo, da so radovedni, da pridobijo lastne izkušnje, se učijo iz svojih napak, mi pa jim pri tem stojimo ob strani in jih usmerjamo na prava pota. Otroci se morajo zavedati svojih dolžnosti in jih opravljati, kajti le tako se bodo razvili v dobre, sočutne, delavne in ustvarjale osebe.

Kot ravnateljica verjamem, da vsi zaposleni na šoli dobro in strokovno opravljate svoje delo. Z medsebojnim sodelovanjem, strpnostjo in razumevanjem bomo učencem zagotavljali spodbudno in varno učno okolje za pridobivanje novih znanj in izkušenj. Vseskozi se zavedajmo, da je vsak otrok individuum, zato spoštujmo njihove posebnosti in raznolikosti. Iščimo v njih tisto dobro, najboljše in tako bomo to vedno tudi našli.

Želim vam ustvarjalno, vedoželjno in uspehov polno novo šolsko leto.

                                                                                                               Ravnateljica 

mag. Mateja Koprivc Polutnik, prof. biol. in kem.

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)