Spoštovani starši!

Iskreno upamo, da ste vi, vaši otroci in vaši najbližji v redu in da ste zdravi.

 

Iz medijev ste zagotovo že izvedeli, da se bo, po vsej verjetnosti, čas izolacije podaljšal (več kot 14 dni). Ker si vsi želimo, da šolsko delo poteka, kolikor se le da, nemoteno, je potrebno, da se organiziramo na drugačen način.

 

V sredo, 18. 3. 2020, pričnemo s poukom na daljavo.  Takšna oblika dela bo za vse nas nekaj novega in drugačnega. Kljub temu upamo, da bo učencem reševanje učnih vsebin v veselje in da bodo motivirano zagrabili v šolsko delo na daljavo. Sedaj bo veliko učencev lahko pokazalo samostojnost in bodo lahko razvijali veščine rabe IKT.

Učitelji vam bodo preko Lopolisa poslali informacije za uspešno delo doma. Prva gradiva za ponavljanje in utrjevanje učne snovi so že bila ali bodo poslana v sredo, 18. 3. 2020, od 8. ure dalje.

Vljudno vas prosimo, da otroku posredujete učiteljeva sporočila in gradiva ter jih spodbujate, da naloge opravijo. Priporočamo, da skupaj z otrokom določite čas, kdaj v dnevu bo otrok opravljal šolsko delo.

V kolikor se bodo pojavile kakršne koli težave, vprašanja ali dileme v zvezi s šolskim delom, se obrnite na učitelja, ki posamezni predmet poučuje, razredničarko, svetovalno delavko ali ravnateljico preko e-pošte. Na voljo vam bomo vsak delovni dan med 7. in 15. uro.

Učencem želimo prijetno šolsko delo v upanju, da se kmalu vidimo.

 

 

Vida Zajko Kovačič, pedagoginja                                    Irena Krajnc, ravnateljica

 

V Lesičnem, 16. 3. 2020

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)