Spoštovani starši!

 

Iz medijev smo izvedeli, da se za 14 dni zapirajo šole in vrtci v Sloveniji. Šola Lesično sledimo trenutni situaciji širjenja koronavirusa preko novic  NIJZ in MIZŠ in ravnamo v skladu s priporočili za preprečevanje širitve virusa. Prosimo vas, da otroke, ki kažejo kakršne koli znake okužb dihal (suh kašelj, kihanje, vročina, slabo počutje, bolečine v mišicah …), obdržite doma in pokličete po navodilih osebnega zdravnika.

Hkrati prosimo vse tiste, ki prihajate oz. ste bili na ogroženih območij in  tujini, da ravnate v skladu s smernicami NIJZ in otrok ne pošiljate v šolo, dokler ni s testiranjem ovržen sum na okužbo.

In še najnovejše obvestilo!

Prihajajoča vlada poziva: »Vsem staršem, ki si lahko že za jutri organizirajo varstvo, priporočamo, da svojih otrok ne pošiljajo v šole in vrtce. Pripravljamo ukrep, po katerem bodo od ponedeljka dalje vse šolske ustanove, vključno z dijaškimi domovi, do preklica zaprte. Pozivamo šolske oblasti, naj nemudoma začnejo/nadaljujejo priprave za izvedbo dela šolskega programa na daljavo.

 

Vse dodatne informacije vam bomo sproti posredovali.

 

Lesično, 12. 3. 2020                                       Ravnateljica Irena Krajnc, mag. manag. izobr.

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)