V četrtek, 22. 3. 2018, smo učenci in učitelji OŠ Lesično pripravili krajevno prireditev v počastitev dneva žena in materinskega dne. Kot je že navada, so vanjo vključeni vsi učenci, ki pod vodstvom mentorjev učiteljev in zunanjih sodelavcev pripravijo in izvedejo kulturni program.

Letos je bil poudarek na naših najmlajših. Vodenje prireditve sta odlično opravila dva para tretješolcev Sare in Lenarta ter Mance in Aljaža.

Okrasitev odra in darilca vsem obiskovalkam so bila delo učencev. Pri vhodu v dvorano so obiskovalke prejele tudi vrtnico iz rok predsednika KS Lesično Franca Plahute.

Tako županja kot ravnateljica sta zbrane nagovorili v uvodnem delu, zaželeli srečo vsem ženskam, ter izpostavili njihovo vlogo v družbi.

Dobro uro trajajoč kulturni program je postregel z obilico petja, plesa, glasbe in igranja na inštrumente.  Nastopajoči so dokazali, da se za prihodnost kulturne dejavnosti na OŠ Lesično ni bati. Marsikatero oko se je ob čustvenem programu orosilo. Zbujanje čustev sreče, povezanosti in ljubezni v družini je bil tudi namen te prireditve, saj se premalokrat zavedamo, da največja sreča leži čisto blizu nas.

Koordinatorici prireditve:

Lučka Palir Mavrič

Urška Drobne

(Skupno 353 obiskov, današnjih obiskov 1)