Vse prehitro mine, še posebej ko se imamo lepo. Tako se zaključuje tudi naša šola v naravi.

Danes smo spakirali in se odpravili še na zadnje kopanje v tem tednu. Po kosilu pa domov. S še zadnjim pogledom na morje zaključujemo prijetno bivanje v Portorožu.

PO ČEM SI BODO UČENKE IN UČENCI ZAPOMNILI ŠOLO V NARAVI (odlomki iz dnevniških zapisov):

  • Soline sem videla že na slikah, ampak v živo so bolj zanimive. … Čaka nas še družabni večer. Komaj ga že čakam! Dan sem preživela odlično in se naučila veliko novega. Komaj čakam na jutri, obenem pa si želim, da bi ta trenutek trajal večno. … (Leja K.)
  • Včeraj se je zgodilo, kot sem predvideval, samo da smo nato imeli še zabavo. Zjutraj sem se zbudil veselo.  Kmalu je bil zajtrk. Za zajtrk je bilo samopostrežno. Po zajtrku pa plavanje. Na plavanju smo se učili kravl. (Žan Ž.)
  • Na listu na oglasni deski je pisalo, da bo modna revija in žurka. Bedeli smo do desetih. Spat smo šli ob 10.30. (Janja I.)
  • Ogledali smo si Akvarij v Piranu in si kupili veliko stvari. Po Portorožu smo hodili po obali in iskali školjke. Ko smo prišli v hotel Galeja, smo dobili učne liste, na katerih je bila narisana križanka, ki smo jo rešili. Čaka nas še Lesično ima talent. Komaj čakam, da se ga udeležimo! (Larisa P.)
  • Bili so mi všeč avtomati za sok in ko smo se šli kopat in se razdelili v skupine. Hrana je bila dobra. (Alja Z.)
  • V bazenu smo učitelju pokazali, kako dobro plavamo. Razvrstili smo se v tri skupine. Ostalo nam je še 15 minut v bazenu, Ponovili smo kar znamo. … Po kosilu smo šli v Piran. Ogledali smo si Tartinijev trg, Benečanko in cerkev sv. Jurija. (Naja I.)
  • Prvi dan je kar bolj slabo, ne ravno po načrtih, torej ne uživam najbolj v vsem in tega terena nisem vajen in dvomim, da se ga bom privadil. Tudi je čisto drugače, vse je drugače. Pravijo, da je morje lepo, no, naše je čisto normalno, tako kot vsako drugo, ampak razgled z verande je super, hrana je v redu. (Jan R.)
  • Večerja je bila odlična. Po večerji smo se pogovorili s starši in sorodniki. Imeli smo ustvarjalni večer. Izdelovali smo meduze in ribe. (Lana R.)

Vabljeni k ogledu dnevnih utrinkov.

 

(Skupno 726 obiskov, današnjih obiskov 1)