SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCI!

Z današnjim dnem smo zakorakali v drugi teden izobraževanja na daljavo. Po nekaj dneh ste verjetno že ugotovili, da vam je staršem dana naloga, ki jo sicer opravljajo učitelji.

Naši učitelji se trudijo, da učencem posredujejo učno snov na čim bolj nazoren način, vaša naloga pa je, da jih vzpodbujate, da skupaj z otroki naredite urnik dela skozi dan. V tem tednu smo skupaj odpravili že marsikatero težavo pri pošiljanju gradiv in vzpostavili načine posredovanja gradiv, ki so za naše okolje sprejemljivi za večino učencev. Večina dela na daljavo poteka preko spletnih učilnic in učitelji sproti sledijo, kako učenci sodelujejo.

Bodite strpni, pomagajte drug drugemu, vsem pa nam veliko pomeni že samo lepa beseda.

Dragi učenci!

V veliki večini ste me presenetili z vašo odgovornostjo in doslednostjo pri opravljanju domačega dela, veliko znate. Zdaj je čas, ko si sošolci lahko pomagate na drug način. Svoje delo opravite sproti, saj vam bo veliko lažje, ko boste stopili nazaj v šolske klopi. Vzpodbudite tudi svoje sošolce, ki pa so mogoče vzeli takšno obliko dela manj resno. Povejte jim, da skupaj zmoremo vse. Učenje na daljavo prinaša nove možnosti medsebojnega sodelovanja in tako usvajanje znanja.

Spoštovani starši!

Ne pozabite in odgovorno naredite vse, da se vaši otroci ne bi izpostavljali nevarnostim okužbe ter tako ogrožali sebe in druge.

OSTANIMO DOMA IN OSTANIMO ZDRAVI!

 

Vaša ravnateljica Irena Krajnc

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)